Waarom is Uitlaatservice De Woefkes anders?


Uitlaatservice De Woefkes houdt de wandelgroepen klein om zodoende meer persoonlijke aandacht te kunnen geven en de wandelingen zo veilig mogelijk te houden. Geen grote groepen dus.

De wandelingen duren minimaal 60 minuten maar houd er rekening mee dat jouw hond ongeveer 2 uur van huis zal zijn. Ik haal jouw hond op bij jou thuis met de Woefkesbus en breng hem uiteraard ook weer veilig terug. De wandelingen vinden plaats in groepsverband en ik zal altijd een veilig losloopgebied bezoeken bijvoorbeeld op de St. Pietersberg of in het natuurgebied Hoge Fronten te Maastricht. 

Wandelt jouw viervoeter liever zonder andere honden of met maar één andere hond en bijvoorbeeld liever niet los of op een aangepast tempo? Dan kun je natuurlijk ook bij mij terecht. Het belangrijkste vind ik dat jouw hond zich prettig voelt en kan genieten van zijn uitlaatmoment. Dus dan reserveer ik een aangepaste individuele wandeling. 


Welke 'Woefkes' mogen meewandelen? Alle honden wonend in Maastricht en omgeving zijn welkom bij Uitlaatservice De Woefkes maar het baasje dient wel WA verzekerd te zijn. Tijdens wandelingen in groepsverband kunnen enkel honden mee die sociaal zijn. 

Neem vrijblijvend met mij contact op om kennis te maken via de contactpagina.